Alegeti produsele:

In pagina principala puteti vedea toate produsele disponibile. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul "ADAUGA IN COS" pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi prezent in partea dreapta sus, unde va afiseaza inclusiv valoarea comenzii.

Daca doriti sa finalizati comanda apasati pe "FINALIZRE" si veti fi directionat catre pagina cosului dvs. de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

Metoda de finalizare comanda:

Alegeti modul in care comandati produsele. Puteti finaliza comanda ca si "Vizitator", in acest caz nefiind necesara obtinerea unui cont de utilizator, puteti alege sa creati un cont de utilizator, sau sa folositi un cont deja creat.
Avantajele de a avea un cont sunt: 
- Plata simpla si usoara. Nu mai este nevoie sa cmpletati informatiile la fiecare comanda, este suficient sa va autentificati in cont si campurile cu informatiile personale se vor completa automat.


Informatii facturare:

Completati datele personale in formularul din pagina. Acestea vor folosi la completarea formularului de livrare. Daca doriti livrarea la o alta adresa completati formularul "Adresa de livrare". Daca sunteti deja inregistrat, alegeti din lista o adresa valabila unde va putem trimite comanda.

Metoda de livrare:

Livrarea se va face prin firma de curierat rapid Fan Courier in termen de 3 zile lucratoare.


Informatii plata:

Plata cu cardul. Carduri acceptate VISA și MASTERCARD. Toate plățile vor fi procesate 3-D Secure prin mobilPay.

Pentru plata la ramburs, trebuie sa introduci datele cerute si sa astepti sosirea curierului, pentru a-i plati.